top of page

Julegaver er med til at skabe arbejdsglæde...

Beløn dine medarbejdere med en fantastisk julegave i år! En julegave til dine medarbejdere er den perfekte måde at vise påskønnelse som leder. En god gave kan også være med til at skabe arbejdsglæde og øge motivationen på arbejdspladsen. Hvis du leder efter en fleksibel gave, der kan gives til alle og enhver, er SuperGavekortet det helt rigtige valg!

Glæd dine medarbejdere med et SuperGavekort!

– Julegaven der giver total valgfrihed blandt 1000-vis af gavekort, produkter og oplevelser

Digital+Physical-DK.png
splash_nr.1_dk-02.png

Årets

julegave!

Vil du vide mere omkring vores bestseller SuperGavekortet?

Christmas-Customisation-DK-1.jpg

Gør din julegave personlig – det er helt gratis!

Gør dit gavekort mere personligt ved at få gavekortet specialdesignet i din brand identitet eller vælg et af vores mange flotte juledesigns! 

Hos GoGift har vi gavekort og gaver
fra
1000-vis af brands

Et gavekort er en fremragende måde at anerkende alle medarbejdere for deres arbejdsindsats – især når gaven skal være meningsfuld.

Vores mange samarbejdspartnere spænder bredt fra IKEA, Nordisk Film Biografer, Magasin, Elgiganten, Zalando, Matas, CDON, Sport24, JYSK, H&M, Bauhaus, Babysam, Ticketmaster, TUI til produkter fra Kay Bojesen, Kähler, Carlobolaget, SACKit, Stelton, Lyngby, Royal Copenhagen, Georg Jensen, Adax, Moulin Roty, Design Letters, Egoista, Fatboy, Ferm Living ... og mange flere!

Du kan give gaver og gavekort til alle medarbejdere, som får frit valg blandt de mange populære gavekort og designvarer i alle prisniveauer. Med et stort udvalg af forskellige gavekort og lejlighedsgaver betyder det, at uanset hvilket budget der er sat af til firmagaver, så kan modtageren finde den helt rigtige gave til sig selv.

Vælg frit blandt vores kæmpe udvalg ...

Se dem alle på gogift.com

Opret en gratis erhvervskonto

... og bestil dine julegaver 24/7

Produktgavekort_baggrund.png

Hos GoGift kan du også vælge et 
ProduktGavekort!

splash_nr.1_dk-02.png

HURTIG 

og GRATIS levering!

Ønsker du at forkæle dine medarbejdere med nyt tøj, designklassikere til hjemmet eller køkkengrej? Så er ProduktGavekortet en oplagt julegave til medarbejdere i alle brancher. Med ProduktGavekortet får dine medarbejdere adgang til et omfattende produktkatalog, der indeholder nogle af de største og mest populære brands i verden. Med ProduktGavekortet kan dine medarbejdere vælge deres gave helt selv, og du kan derfor altid være sikker på, at gavekortet kan matche forskellige behov og interesser.

Derfor er SuperGavekortet den perfekte firmajulegave

Med et SuperGaveKort fra GoGift kan dine medarbejdere helt selv få lov til at vælge en attraktiv gave blandt mange forskellige brands. Hos GoGift sælger vi hvert år op mod 1 million SuperGavekort til glade virksomheder. Det er vores ultimative bestseller af en god grund, og det vil uden tvivl gøre dine medarbejdere glade.

Hvad er et SuperGavekort?

Et SuperGavekort er et gavekort, der kan indløses til alle gavekort, produkter og oplevelserGoGift.com. Hos GoGift samarbejder vi med nogle af verdens største brands, så vi kan tilbyde dine medarbejdere et stort udvalg af spændende gaver til forskellige smage. Hos os kan du finde alt fra spændende tøj til mindeværdige oplevelser, og derfor kan du være sikker på, at et SuperGavekort altid rammer plet.

Hvordan virker SuperGavekortet?

Du bestemmer helt selv beløb og modtager af dit SuperGavekort. Modtageren vælger helt selv sin gave blandt vores store produktsortiment. Hos os kan du altid forvente hurtig og fleksibel levering, og du kan modtage gavekort fysisk, via e-mail eller SMS med digital levering døgnet rundt.

Skal gaven være personlig?

Ønsker du at gøre dine firmajulegaver personlige? Med GoGifts SuperGaveKort kan du let sætte et personligt præg på dine firmajulegaver, så du kan vise ekstra påskønnelse af dine medarbejdere. Hos GoGift tilbyder vi specialdesignede SuperGavekort, hvor du kan vedhæfte personlige billeder eller en personlig hilsen. At personliggøre dit gavekort koster ingenting, og det vil uden tvivl medvirke til, at dine medarbejdere føler sig værdsat.

Vil du vide mere om vores unikke firmajulegaver?

Leder du efter den helt rette julegave? Medarbejdere fortjener at blive forkælet i højtiden, og som leder er det den perfekte måde at vise, at du værdsætter det hårde arbejde. Hvis du har spørgsmål til SuperGavekortet, sidder vores salgsteam altid klar til at besvare dine spørgsmål. Vores mission er at imødekomme dine gavebehov, uanset hvilken virksomhed du arbejder i. Kontakt os i dag, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Udfyld kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig

– normalt inden for et par timer fra mandag til fredag

Tak for din henvendelse!

Nordens gaveportal nr. 1

GoGift er nordens førende leverandør af gaver og gavekort.

Vi er specialiseret i gaveløsninger og har siden 2003 hjulpet 1000-vis af virksomheder og privatkunder med at finde den perfekte gave.

20 ÅRS ERFARING

Største udvalg med 1000-vis af populære mærkepartnere, gavekort og oplevelser til
ethvert tænkeligt gaveformål til over 15.000 virksomheder
!

SKRÆDDERSYET DESIGN

Skræddersy din gaveoplevelse til dit brand helt gratis! Tilpas gavekort og portaler, og personliggør hilsner!

HURTIG OG SIKKER LEVERING

Vi kan sende gavekort direkte til dine modtagere individuelt, eller du kan selv distribuere dem. Fysisk eller digital distribution via post, SMS, e-mail, CSV eller API.

KUNDESERVICE

Vi er altid klar til at besvare spørgsmål via telefon eller e-mail. Vi er her for at hjælpe med at løse alle dine gavebehov!

SIKKERHED ER VIGTIG

Som en del af Egmont-koncernen sikrer vi, at alle gavekort købt gennem GoGift er sikre, gyldige og håndteres 100% i overensstemmelse med loven.

SOCIALT ANSVAR

Et inkluderende miljø bestående af 25+ nationaliteter, der hylder mangfoldighed! GoGift har fokus på bæredygtighed og donerer 10% af overskuddet til velgørenhed.